Недвижими имотиСлънчев Бряг

Слънчев бряг е български курорт (с над 200 хотела), който се намира между северната и южната част на българската черноморска ривиера на територията на Община Несебър.

Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив, където граничи с град Свети Влас. Южната му част опира в разположения на полуостров древен град Несебър .

 

 

Слънчев бряг – най-големият курорт в България, с най-дългата и широка плажна ивица, с хотели, разпръснати по плажа и между дюните, най-слънчевият курорт за най-слънчевите хора.

Слънчев бряг, България – Хората се забавляват и плащат по-малко
Слънчев бряг е най-оживения  курорт на красивата крайбрежие на Черно море в България. Има толкова много неща за вършене тук, че е трудно да знаете откъде да започнете. Ако търсите за красиви плажове, ще ги намерите тук. И ако търсите за вълнуващи моменти, Слънчев бряг предлага повече от сто барове, клубове, ресторанти и казина.

 

Слънчев бряг е най-големият от всички морски курорти по българското крайбрежие на Черно море. Също така е от най-оживените места в Бьлгария ,неслучайно британски и ирландски туристи го обичат най-много. С мек пясък, много неща за вършене и места за ядене и пиене, Слънчев бряг е чудесно за слънчеви любители от всички възрасти. В и около Слънчев бряг ще откриете много места за престой от уютна и приятелска къщи за гости огромни и луксозни хотели, които предлагат 24 часа забавление за летовниците.

sunnybeach

The Beach
Плажът се простира на над 8 км (5 мили). Пясъкът е фин и мек, част от плажа е обшит от пясъчни дюни – идеален за игра на „криеница“ с децата. Морското дъно се спуска нежно от плажната ивица, като плитка зона и можете да гребете щастливо в спокойни, топли води. На пясъка ще намерите редове с шезлонги и чадъри, които се простират в далечината. Ако планирате да останете на плажа в продължение на няколко часа, най-добре е да наемете чадър, за да ви пази удобно и прохладно. Ако сте сам и ще остане на брега на морето за кратко време, с собствена подложка или кърпа  седнете в „свободните зони“, които са зад чадъри.

Времето в Слънчев бряг
Слънчев бряг се похвали с дълъг летен сезон, от май до септември. С около 300 слънчеви дни годишно, а летните температури,  средно  28 ° C Слънчев бряг, наистина печели името си. В действителност, Слънчев бряг има повече слънчеви дни годишно, отколкото Маями Бийч, Флорида. А знаете ли, че Слънчев бряг е много по на юг от Монако.

solnechenei-bereg-bolgarii   ef7jsl9e4fkz2qpjrpp1enh0x_fxn062lu  SAMSUNG  13403482445266  Golf_2

Слънчев бряг наистина е най-слънчевия бряг на брега на Черно море.

Дейности за семейството  в Слънчев бряг –
Конна езда и картинг може да бъде намерен в северната част на Слънчев бряг. Много от хотелите и туроператорите имат свой собствени детски ясли и детски клубове. Специално обучен персонал ще се грижи за децата ви, уверете се, че те носят шапки и разполагат с  слънцезащитен крем, докато си почивате край басейна.

Ако децата ви обичатг мини голф, опитайте Слънчев бряг мини голф игрище с 18 дупки. Той се намира точно пред хотел Хелиос Палас.

 

Horrorwood, който се намира пред хотел „Пирин“, е любима туристическа атракция за семейства. Horrorwood е направен да изглежда като обитаван от духове къща, а по-големите деца ще се забавляват вървят около и скачане при вида на „призраци“ и „скелети“.

The Singles сцена в Слънчев бряг
Свободен дух сингъла ще намерите всички забавление и вълнение, че те се нуждаят в Слънчев бряг, България. Сингъла сцена в Слънчев бряг е малко по-диво, отколкото в северните му близнак, „Златни пясъци“. Слънчев бряг е осеян с барове, дискотеки и партийни заведения.

Заведения и ресторанти в Слънчев бряг
С около 150 ресторанта в курортен комплекс „Слънчев бряг“, никога няма да ви бьде скучно. Цените варират от много разумно до много скъпо, и разбира се винаги има „Макдоналдс“ – Слънчев бряг разполага с два от тях. Повечето от баровете в Слънчев бряг сервират храна, както и напитки и хотелските ресторанти са отворени към нерезиденти. Децата ще харесат някои от тематични ресторанти с динозаври, класически автомобили и други атракции.